به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه،سیدرضی موسوی گیلانی امروز در مراسم اختتامیه چهاردهمین همایش دکترین مهدویت که در سالن رسول اعظم(ص) مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، با بیان اینکه 20 مقاله در کمیسیون اصالت مهدویت یک ارائه شد اظهار کرد: در نوبت صبح نخستین روز همایش چهار مقاله خارجی و دو مقاله داخلی ارائه شد که نوعا این مقالات بر محوریت نگرش مذاهب متفاوت در خصوص مهدویت بود.
وی با اشاره به محورهای مقالات ارائه شده در نوبتهای دوم و سوم این کمیسیون خاطرنشان کرد: نگرش فرقههای مختلف به مهدویت در این مقالات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس کمیسیون اصالت مهدویت یک با اشاره به نگاه برون دینی و درون دینی به مهدویت تصریح کرد: یکی از نقاط مشترک مقالات این بود که تردیدی در اصل آمدن حضرت ولیعصر(عج) وجود ندارد و با توجه به اینکه رویکرد امسال همایش تقریب مذاهب بود شاید بتوان این نکته را پاشنه آشیل مذاهب دانست که همه بر آمدن مصلح آخرالزمان تاکید دارند.
وی با اشاره به بیان اصطلاحات آینده نگری و آینده پژوهی در این کمیسیون اذعان کرد: آینده پژوهی مطالعه و پیشگویی نسبت به دهههای آینده است، اما در کنار این واژه که متعلق به علوم اجتماعی است آینده نگری قرار دارد که یکی از پرسشهای محوری آن این است که سرانجام بشر چه میشود.
کد خبر: 448442
۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
- چاپ
حوزه/ رئیس کمیسیون اصالت مهدویت یک گفت: در این کمیسیون ضمن ارائه ۲۰ مقاله داخلی و خارجی بررسی نگرش مذاهب مختلف به مهدویت صورت گرفت.